Nergač

Več je oslov kot pastirjev

Prvič BB

Komentiraj

Objavil/a chef 12.12.2010 ob 23:20 ob 23:20 pod Fenomeni, miks

Ko sem se vrnil iz Bohinja, sem bil kljub prehojenim sedmim uram po bohinjskih planinah in razglednikih prepričan, da bom zvečer skočil še na fitnes. Ker me daje grlo, rahlo se mi je tudi zehalo, sem pred tem skočil na kofe in čaj v Terro, praktično hišno krčmo. Delala je moja najljubša kelnarca, ki jo enostavno moram imeti rad in ji s službenih poti celo nosim simbolična darilca. Zlata kakršna je, me je navsezadnje prepričala, da sem raj ostal za šankom, je pa res, da sem bil v tistem stanju bolj dovzeten za dva pira kot za pumpanje bicepsov in hrbtnih mišic. Ko mi je ravno postregla s prvim, se je začel Big Brother.

Finale.

Verjetno sem edini Slovenec, ki v vseh letih tega debilizma šova nisem spremljal več kot dvajset sekund naenkrat oziroma, gledano v seštevku teh odsekov, mogoče dve ali tri minute skupaj v nekaj letih. Moj čas je vreden preveč, da bi spremljal skupino afektiranih norcev, da ne rečem primitivcev. Glede zadnjega šova sem vedel samo , da so iz vseh vetrov nabrali (samooklicane) slavne osebnosti in da so se v zadnjem tednu prerekali v zvezi z nekakšnim sirom.

Prvič v življenju sem torej gledal Big Brotherja.

V krčmi je bil en model, ki je po vsaj treh urah plačal zapitek v vrednosti 1,10 evra. Luštne punce v zadnjem kotu so pozicijo zapustile še pred začetkom šova, verjetno so ga šle gledat v udobje njihovega študentskega kvartirja, kjer so si nalakirale nožne nohte, spile buteljko rdečega in se trapasto hihitale. Ostali smo trije pametnjakoviči za šankom in krčmarica.

Med šovom sem se kar razveselil, da sem pred nekaj dnevi začel tvitat, pa če se mi zdi to še tako trapasto. Na ta način sem svojim 26 followerjem1 vsakih nekaj minut sporočal, kaj si o vsem skupaj mislim. Žal pa tviter ne omogoča širše razlage mojih prebliskov. Pojdimo po vrsti.

Prvic gledam Big Brother. V krcmi. Kaksen idiotizem. Naslednjic se bom delou, da vse vem.

Dejansko so vsi vedeli, za kaj gre. Jaz sem poznal samo Činča ki sem ga doslej cenil malo bolj, za blond lubico so mi razložili, da je Auerjeva hčerka (“Kako hčerka, če je Auer peder,” je bila izjava enega od kompanjonov za šankom), kdo sta bila tisti cigo wannabe in Ines, pa še zdaj ne vem. Skratka, ko bom v tej situaciji naslednjič, bom takoj položil karte na mizo, in se odločil stavit za enega od finalistov, kot da mi je jasno, za kaj gre.

Ze pet minut debatiramo, a ma tale crne al temno plave hlacke. Super, hahaha.

Na sceno je prišibala Auerjeva tamala v prekratki tigrasti kikli. Naslednjih nekaj  minut smo se spraševali, ali ima oblečene črne ali temno modre hlačke.

Ce bi mel na izbiro a) zivalski vrt in b) Big Brother, se v vsakem primeru raje zaprem med opice.

Kaj vem, družba bi bila boljša. Vmes sem pogruntal, so bili finalisti izključno izza druge strani Trojan. Nočem trditi, da so Štajerci kaj slabši od drugih, ampak vedno znova ugotavljam, da se razni fičfiriči pojavljajo predvsem na štajerskem koncu (Damjan Murko, Yo-Zo, Pornoking, Gartnerjev Gansta-Bro, itd.).

Ne vem pa, kdo je vecji idiot: ljudje v BB al komentatorji?

Najprej se kr neki zvira Ivo Godnič, ki ga že tako ali tako težko prenašam, potem se oglasi še tista zoprna stara babura, ugotavljam pa, da se je med drek pomešal celo Breščanski iz Sausages. Ki je očitno v BB enkrat že sodeloval. Baje so nastopajoči v BB za svoj desettedenski performans dobili dva ali tri jurje evrov? Po mojem je bolj častno biti pristaniška prijateljica noči (pa tudi bolj donosno).

Tip je v krcmi ze tri ure in je spil za 1,10 EUR!

Zapustil nas je stric, ki ga skoraj nisem opazil.

“Ne mi je pomemben denar.” Pa to je neverjetno.

Samooklicani cigo se je po desetih tednih odločil, da se bo poročil z Auerjevo tamalo (za katero še kar nismo vedeli, ali ima črne ali temno modre hlačke).

Haha, kako jih je Nina Osenar namocila! To mi bo res postal vsec.
Ugotavljam, da tale punca sploh ni neumna. Cigo je Auerjevo (american style) dejansko zaprosil za roko, in trapa je dejansko rekla ja, čeprav je deset minut nazaj razlagala, da mora najprej ona malo đka đka še izven hiše, češ, tam je vse drugače.
Izjava dneva: “To picko bi dal jst u kurac.”
… med govorom tiste stare babure. No comment.
Najprej me prepriča, da ostanem v krčmi, tik pred koncem šova me pa vrže ven! In zdaj ne vem, kdo je zmagal ta cirkus.
Ob 22h nas je točajka vrgla ven. Res je ostra in sploh ne vem, ali naj jo imam rad ali naj jo sovražim. No ja, še sreča za V., ki me je pravkar obvestila, kdo je zmagovalec. Zdaj bom lahko vsaj zaspal.
In, mimogrede: matr ‘ma Osenarjeva dolge noge!

 1. Ali kakorkoli se tem ljudem, ki jih zanima, kdaj hodim srat, sploh reče.[]
 • Share/Bookmark
 
26 odgovorov na “Prvič BB”
 1. Zabartma - 13.12.2010 ob 00:03

  Js sm pa gledal fuzbal in vmes spil 3 pire… Se mi zdi, da za las bolje izkoriščen nedeljski večer.

  BTW Barca je (spet) zmagala 5:0.

 2. pijanec - 13.12.2010 ob 03:40

  Gledati, kako se 22 tipov podi za žogo gor in dol, ni kaj bolje izkoriščen čas. :)

 3. buba švabe - 13.12.2010 ob 06:43
  buba švabe

  Haha, dobr, da mamo tebe, da smo obveščeni. :) Pa daj razloži enkrat še, kaj je tisto v zvezi s sirom. Kar naprej ljudje na vseh kanalih to omenjajo (in očitno mora biti nekaj hudo smešnega), meni pa nič jasno… :(

 4. chef - 13.12.2010 ob 07:13
  chef

  Dve zahojeni babi sta se skregali, ker je ena požrla preveč sira. Mislim, da normalnemu človeku to itak ne more biti jasno. Sem pa videl nekje na internetu, da ste se skregali v nulo. Kot da bi ena drugi ukradla tipa.

 5. blaž pristovnik - 13.12.2010 ob 08:05

  Sem se že ustrašil, da ne boš nobene napisal na račun “reality show-a”. Ampak vseeno pričakoval sem malo več pikrosti in obsojanja :) Če bi me postavil pred TV in bi moral pod nujno gledati en program. Vsekakor bi se odločil za fuzbal ali “žajfnice”. Če Atomik Harmonik poneumlja narod, kaj šele BB? Res je, nismo vsi štajerci takšni. :)

 6. vesna - 13.12.2010 ob 08:20

  optična prevara: Osenarjeva v resnici nima doooooolgih nog, ker sva enkrat v eni trgovini stali skupaj in je bila še v cca. 10-centimetrskih petkah manjša od mene, pa merim 168 cm :) je pa luštna :)

 7. Nick - 13.12.2010 ob 10:21

  FYI: Breščanski še ni bil v BB, je pa bil lanski Kmetiji (sem pa že pozabil, kdo je zmagal …)

 8. kalbo - 13.12.2010 ob 10:35

  Nina Osenar zgleda hudo, pa bilokaj nase vrže.

 9. ana - 13.12.2010 ob 11:00

  nimam Tvja…spregledam prav vse, kar predvaja :)

 10. ana - 13.12.2010 ob 11:03

  no, kar se tiče podobe Nine je res… na 4 oči, brez posrednika – kamere, je njen telešček miniaturen in precej brezobličen. Enkrat tedaj sma skupaj tičale na wcju nekega celjanskega kluba in sem bila tudi presenečena…

  Vsako telo je v naših očeh preko kamere, ko noč in dan v primerjavi z neposredno realnostjo…

 11. kalbo - 13.12.2010 ob 11:46

  @ana: Seveda, kamere jo imajo rade in njena neverjetna samozavest in seksapil to dopolnjujeta. Za real life je pa za moj okus presuha. Jest obožujem ženske obline. Nebi se je pa seveda branil….da se razumemo.

 12. Lisa - 13.12.2010 ob 12:14
  Lisa

  Jst sm dans zjutri zvedla v žurnalu kdo je zmagu. Itak sploh nisem vedla, da je že blo konc. ker razne 10 min. prve oddaje nisem vidla. Rezen. če sem preklaplala med kanali, pa še to za sekundo.

  Kar se fuzbala tiče je pa pr men na isti ravni zanimivosti k BB. Ne ničelni, ampak že pod nulo.

 13. chef - 13.12.2010 ob 12:37
  chef

  Tipična ženska fora. Tip pohvali eno, ki res vrhunsko zgleda, potem se pa oglasi kup žensk, ki so jo že kdaj videle in zatrjujejo, da ni nič posebnega. Še čudno, da se ni našla kakšna, ki bi omenila nesorazmernost komolcev ali kaj podobnega :)

 14. seamus - 13.12.2010 ob 12:45

  Bom bral kasneje. Si pa izstopil iz druščine – nikoli nisem gledal BB 8)

 15. kruhinmleko - 13.12.2010 ob 13:17

  mislm, da sva na istem nivoju kar se spremljanja tega “šova” tiče, sam s tem, da ga v nedeljo niti pod razno nism gledu =D

  za un sir mi pa še zdj ni jasn =p

 16. vesna - 13.12.2010 ob 13:31

  @chef: jaz sem samo napisala, da v resnici ni velika, sicer mi je pa zelo luštna, sploh ker je zelo suhcena ;)

 17. chef - 13.12.2010 ob 13:40
  chef

  Jaz sem pa pisal, da ima dolge noge, in sicer v razmerju do njenega telesa. Če je nizka, je to samo še en plus, hehe.

 18. Simona Rebolj - 13.12.2010 ob 15:01

  Jebeš tipa, če zmanjka sira.

 19. Dežela.si - 13.12.2010 ob 19:12

  Zanimiv članek, bodi srečen , da nisi okužen z resničnostnimi šovi.

  P.s: Rajsši v prostem času surfaj po: http://www.dezela.si/

 20. laufar - 13.12.2010 ob 20:39

  BB slavnih? Na bruhanje mi gre, če samo pomislim, da bi jih moral gledati 20 sekund!

 21. Devil Angel - 13.12.2010 ob 21:16

  Men je blo slabo, ker so jih na dnevniku omenjal danes (al kaj je tist pop in drek), pa sem se pred tem uspesno izogibal vsakrsnim stikom z BB.

  Razen sira seveda :P

 22. blitz - 13.12.2010 ob 23:59
  blitz

  Verjemi, da obstaja vsaj še en Slovenec, ki je ta drek gledal še manj kot ti. Ampak spet ne moreš brez žalitev:

  “Nočem trditi, da so Štajerci kaj slabši od drugih, ampak vedno znova ugotavljam, da se razni fičfiriči pojavljajo predvsem na štajerskem koncu” – A res? A je morda Salome Štajerka? Pa Latoja (ne Jackson)? In Štern? Kaj pa Angelca Likovič in Godnič? In Urška Čepin – a ni ta celo tvoja soseda tam nekje na Viču?

 23. chef - 14.12.2010 ob 00:20
  chef

  Za to umetno babo obstaja celo verjetnost, da jo bom srečal v dotični hišni krčmi, kjer gledam televizijo. Angelca Likovič in Godnič, čeprav ju težko prebavljam, sta vseeno dosti bolj prijetna od tistih popevkarjev. Sicer pa tole ni zraslo na mojem zeljniku, ampak sem slišal takole jamrat kar Štajerce. Češ: pri nas je pa res več norcev kot drugje. Seveda kreteni obstajajo tudi drugje. Ampak a veš kaj? Od štirih finalistov so bili vsi štirje Štajerci oziroma Prekmurci. Pomenljivo? Štajerci ste hecni, ko poživinite, če kdo kaj narobe reče. Saj vam nič nočemo, madona.

 24. David - 14.12.2010 ob 21:24

  Eh, daj ga no srat z nami Štajerci. Saj je že Kreslin lepo povedal: najboljša publika je tam, kjer so vinorodna območja ;-)

 25. Chemfusion - 15.12.2010 ob 20:53

  Definitivno nisi edini Slovenec ki ne gleda tega, jaz niti ne vem kdo je zmagovalec in nit ne rabim vedet.

 26. fereya - 16.12.2010 ob 10:59

  hahah svetovni prvak, si me nasmejal =))) stem, da je meni osenarca totalno antipatična. ji je pač uspelo, da prišla kamor je ampak mi še vedno ne potegne. sem jo tudi jaz gledala v gostilni, na drugi strani šanka =)

Na vrh

Komentarji so onemogočeni.